Tur til Sprogø og Knudshoved - 1 Plads ledig

DOF Østjylland, i samarbejde med Jydsk Naturhistorisk Forening, Nyborg Kommune
SøNDAG 24. JULI 2022
 KL. 10:00 - 16:00
 Fugletur/Begyndertur/Heldagstur

Bemærk venligst, at turen gennemføres i samarbejde mellem Dansk Ornitologisk Forening, Østjylland og Jydsk Naturhistorisk Forening. Kun for medlemmer af en af de to foreninger!

Har du nogensinde, når du er kørt over Storebæltsbroen, og passeret Sprogø, tænkt at det kunne være spændende at stoppe op her, og se nærmere på hvordan naturen på øen ser ud?

Nu er chancen der! Det er lykkedes os at få lov at besøge øen på en af de få ture der hvert år gives adgang til.

Starten på turen til Sprogø er kl. 13.00. Vi mødes ved Monarch på Hjejlevej i Nyborg, det er den sidste afkørsel inden broen, når man kommer fra Jyllandssiden. Her samles vi op af en bus fra VisitNyborg, som kører os ud på øen, sammen en lokalkendt naturvejleder, der vil vise os rundt med speciel fokus på naturen. Der vil undervejs dog også blive fortalt lidt om øens historie.

Inden afgang til Sprogø kl. 13.00 er der mulighed for at gå en tur i området omkring Knudshoved og den sø, Østerø Sø, som ligger der. De græssede strandoverdrev og strandenge på Østerø Halvøen rummer en artsrig flora med bl.a. strand-nellike, rødtop, smalbladet kællingetand, drue-gåsefod og tangurt. Vil du med på en samlet tur inden afgangen til Sprogø mødes vi kl. 10.00 ved Monarch, så er der god tid til at gå en tur, få lidt at spise og besøge toiletterne ved Monarch (der er IKKE adgang til toilet på Sprogø!) 

Læs mere om Sprogø KLIK HER

Praktiske oplysninger: Kørsel til og fra Nyborg foregår i privatbiler. Du skal selv medbringe mad og drikkevarer (vil også kunne købes hos Monarch), Beklædning efter vejrforholdene. Almindeligt solidt fodtøj vil være tilstrækkeligt. Kikkert vil være en stor fordel.

Sørg for at være ved Monarchi god tid inden afgang til Sprogø, og senest 12.45, så vi er sikre på at alle er til stede inden bussen kører. Vi bliver sat af samme sted ca. kl. 16.

 

TILMELDING 

Tilmelding og betaling kan ske fra 20. april kl. 18.00, og indtil senest søndag d. 10. juli!

Der er et begrænset antal billetter! Der vil senere blive arrangeret mulighed for samkørsel til Knudshoved!


Tilmelding og betaling sker ved at man køber billet på via følgende link: https://dofoj.safeticket.dk/45d5a80196646823561a1a3b6fc1a68d7affbaa53caa30bdffa0b3844e741201b870dcdffa6e02c265e48cfd71a575e8

Hvis billetterne er udsolgt kan du prøve senere, da eventuelle afbestillinger vil resultere i at disse igen kommer til salg.

Hav dit medlem nr. klar inden du starter bestillingen! Nummeret fremgår af betalingsoversigen fra banken, eller af det tilsendte indbetalingskort, begge fra den måned dit kontigent er betalt.

Derefter følges følgende vejledning:
KLIK ”Find billetter” -> Indsæt antal (max. 2 pr. bestilling) og KLIK ”Bestil billetter”
Udfyld e-mail (2 gange), Udfyld navn, forening og medlem nr. og KLIK ”Jeg accepterer salgs-og leveringsbetingelserne. Hvis i har et husmedlemskab indtastes samme medlemsnummer for alle deltagere.
KLIK ”Fortsæt billetbestilling
KLIK ”Bekræft bestilling og gå til kvittering”
KLIK ”Hent dine billetter”, eller afvent den e-mail der bliver sendt til den opgivne e-mail adresse med en vedhæftet billet og adgang til at hente billetten senere.

HUSK at medbringe billetten på turen!

AFBESTILLING AF BILLET: Hvis du bliver forhindret i at deltage, eller fortryder, bedes du give besked til tilmelding(a)jydsknaturhistorisk.dk Vi vil så refundere din billet (til og med 10. juli), som dermed samtidig bliver frigivet til brug for en anden.PRIS 400 kr.

KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a]ofj.dk)

MØDESTED 

Kl. 12.45 Monarch på Hjejlevej i Nyborg, det er den sidste afkørsel inden broen, når man kommer fra Jyllandssiden. 

Ønskes deltagelse i gåturen ved Knudshoved inden turen til Sprogø mødes vi samme sted kl. 10.00GPS 55.2974, 10.8427
SE STORT KORT