Udskriv

Vælge en, to eller tre fugle som du synes om. Måske er du vild med fugle, der har farverige fjer, rovfugle, fugle med store vinger, bittesmå fugle eller måske synes du bare, at en bestemt fugl er vildt sej. 

Når du har besluttet dig for hvilke fugle du vil vide mere om kan du begynde at finde ud af alt det særlige der er at vide om netop din fugl.

Først kan du finde ud af hvordan fuglen ser ud så du kan genkende den når du ser den. Hvis ikke du har mulighed for at se den ude i naturen kan du læse mere om dem ved at klikke på fuglenavnene i listen med de 20 mest almindelige fugle i Danmark På side du kommer frem til kan du også se billeder af fuglen og høre hvordan de lyder når de synger - klik på linket i venstre side under overskriften 'Mere om arten'. Du kan også få at vide hvor fuglen er set i de sidste 30 dage, måske er det i nærheden af hvor du bor. 

Tegn en tegning af fuglen i din notesbog. På tegningen kan du vise om fuglen har lange ben, et stort, lille eller kroget næb, kort eller lang hale, farverige fjer og andre kendetegn som du har fået øje på ved at se på fuglen. Du kan finde tips og trick til hvordan du tegner en fugle her.

Ved siden af tegningen kan du tegne eller skrive andre vigtige og sjove oplysninger om din fugl: