Udskriv

Her annonceres ledige job i DOF:

Dansk Ornitologisk Forening (DOF) søger softwareudvikler

DOF søger en ny medarbejder til at indgå i et to-mandshold, der står for vedligehold og videreudvikling af DOFbasen, DOF’s onlinedatabase over fugleobservationer, samt udvikling af nye funktioner og værktøjer til brug for medarbejdere, DOF’s medlemmer samt frivillige. Opgaveløsningen er i høj grad selvstændig.

Din viden og erfaring bringes i spil i tæt samarbejde i teamet, hvor der ud over dig er en fuldtidsudvikler, en deltidsudvikler og et engageret hold af biologer og aktive brugere.

Vi ser gerne, at du er en full-stack webudvikler som både kan håndtere HTML, CSS og Javascript (herunder jQuery og Angular), samtidig med at du kan skrive den bagvedliggende kode, som pt er en blanding af PHP og Java og SQL.

Derudover er det et stort plus hvis du er vant til at administrere et Linux miljø og er bekendt med begreber såsom LAMP, Memcache, Tomcat, GIS og Master-Slave setup. Fuglekendskab er ikke en nødvendighed.

Vi ser gerne, at du:

Det er din evne til at udføre opgaverne og ikke dit efternavn, køn eller alder, der gør en forskel, og vi opfordrer derfor alle med de rette kvalifikationer til at søge stillingen. Du vil blive tilknyttet DOF’s Naturafdeling med base i hovedkontoret på Vesterbrogade i København. DOF er som arbejdsplads præget af en entusiastisk græsrodsstemning med højt kvalificerede kolleger. Der er fleksordning og gode arbejdsvilkår. I sekretariatet færdes dagligt medlemmer, kunder og frivillige. Vi laver ofte sociale arrangementer og sætter pris på en uformel omgangstone.

Jobbet er en fast stilling på fuld tid og med ansættelsesstart 1. februar 2018 eller gerne tidligere. Løn efter kvalifikationer og anciennitet i henhold til overenskomst. Send din ansøgning, vedhæftet CV, relevante eksamenspapirer og evt. referencer til afdelingssekretær Michael Fink, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest den 1. december 2017. Samtaler forventes afholdt i starten af uge 50.

Kontaktpersoner

Softwareudvikler Anders Olsen, tlf. 21602557, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afdelingschef Mark Desholm, tlf. 24624990, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF er en naturbeskyttelsesorganisation med fokus på fugle. Vi har 32 ansatte i sekretariatet og 16.000 medlemmer. Via en omfattende frivillig involvering skaber vi ny viden om Danmarks fugle og natur. DOF er den danske partner i BirdLife International, som er verdens største naturorganisation. Se mere på www.dof.dk