Udskriv

På kortet nedenfor kan du se havørnenes bevægelser over to døgn, dog forsinket med 2 dage. Der er ca. et kvarter mellem hver prik.

Seneste update:

19-09-2018

Endnu en havørn tilføjet til kortet: I kan nu følge med i den unge havørn, Augusts, færden på kortet nedenfor. August er vokset op som enebarn i en rede på Amager tæt ved København, og den har benyttet redeområdet ganske længe. Derfor har vi ikke offentliggjort Augusts placering før nu. August har fra sin base på Amager besøgt store dele af Sjælland og er for tiden på besøg i Vestsjælland. Det bliver spændende at se, om den vender tilbage til Amager. 

Nærkontakt med GPS-Ørn: Sidst i september blev to heldige fuglefotografer vidne til en fantastisk opvisning, da vores GPS-havørn, Ditte fra Hostrup Sø i Sønderjylland, fange en stor fisk for øjnene af dem. Læs om fotografen, Christine Nielsens, oplevelse med ørnen nedenfor i bloggen og se et af de mange gode billeder hun fik den dag. 

Hvis du selv vil opleve havørne, kan du i linket neden for kortet se observationer af havørn fra den sidste uge i DOFbasen, eller du kan søge på "Havørn" i den gratis app til iPhone og Android, DOFs Fuglebog. 

Læs flere blog-indlæg her. Eller læs mere om projektet