Se fuglene i Skagen 

Junker Holst 1Junker Holst 2Junker Holst 3

Hyggeligt sommerhus i Bunken Klitplantage udlejes,ligger på en naturgrund på en tdr. land, seks sovepladser, brændeovn, store terrasser og hængekøje. Der er gåafstand til Råbjerg Mile og Hvide Klit golfbane, tre minutters kørsel til Kattegat, ti minutter til Vesterhavet (Skiveren) og 15 minutter til Skagen. Huset ligger i et pragtfuldt naturområde med kilometervis af ride, cykel og travestier – samt et rigt fugle- og dyreliv. Måske ser du en ørn. Huset ligger kun få kilometer fra Ørnereservatet. Huset udlejes for 5000 kr i højsæsonen, øvrige uger 2500-4000  kr. Prisen er inklusive brænde, el, canal digital tv, internet og slutrengøring. Det er ikke et pralehus, men hvad de fleste vil betegne som et rigtigt sommerhus.

Få tilsendt informationsark med billeder af huset og beskrivelse af området. Ring på 3170 0920 eller 3170 2055. Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mandøvej 4, Vester Vedsted - ved Nationalpark Vadehavet

 Mandøvej 1

Lokaliteter som Mandø, Gl. Hviding Engsø, Rømø, Kammerslusen og hele Ribemarsken inden for rækkevidde. Ældre hus i landsbyen Vester Vedsted ved Ribe udlejes på ugebasis. Huset ligger dejligt med 800 meter til Vadehavet og det helt nye Vadehavscenter, hvorfra traktorbussen til Mandø afgår. Huset har 4 soveværelser med 7 gode sovepladser. Dejlig ugeneret indhegnet have, terrasse og adgang til wi-fi, opvaskemaskine, brændeovn mm. Hund er tilladt. Pris 2900,- pr. uge plus forbrug.

Kontakt Lise Hadrup på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil 20280118