Gråkragetur - Stubbe Sø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Syddjurs Kommune
TORSDAG 13. DECEMBER 2018
 KL. 09:00 - 15:00
 Fugletur

BEMÆRK: Dato ændres muligvis, ligesom ekstra tur kan komme til på anden dato!

Turen gennemføres i privatbiler.

På årets sidste Gråkragetur mødes vi ved Daglig Brugsen i Tirstrup, hvorfra vi kører i samlet flok til Bogpeters Hytte i Fugleværnsfondens område ved Stubbe sø. Vi har denne dag lånt hytten og starter med morgenkaffe og rundstykker med foreningen som vært. Herefter går vi en tur ned til søen og ser hvad den rummer af fugle. Vi går også en lille tur i plantagen og ser om der er lidt småfugle. Deltagerne skal selv medbringe mad til frokosten, som også indtages i Bogpeters Hytte. Som afslutning kører vi om til fugletårnet i den anden ende af søen.

BEMÆRK:  I tilfælde af dårligt vejr må turen aflyses. Følg derfor med på hjemmesiden helt op til turens afholdelse. Tilmeldte til Gråkragernes e-mail gruppe vil ligeledes få besked via denne.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

For en gangs skyld er der, af hensyn til indkøbene, tilmelding til turen, så send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk eller ring 23290118 senest søndag d. 9. december hvis du vil deltage. BEMÆRK: Tilmelding tidligst 15. november!!

Der er plads til et begrænset antal deltagere, og tilmelding sker efter først til mølle princippet!

Ved tilmelding bedes du også oplyse hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at koordinere samkørsel. Under alle omstændigheder skal vi fordele os i så få biler som muligt inden vi kører fra Brugsen i Tirstrup af hensyn til pladsen ved Bogpeters Hytte.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Dagli’Brugsen i Tirstrup kl. 9.00.GPS 56.3016, 10.6874
SE STORT KORT