Gråkragetur - Gyldensteen Strand

DOF Østjylland, Gråkragerne, Nordfyns Kommune
TIRSDAG 9. OKTOBER 2018
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.

Vi samles på parkeringspladsen, og herfra forsætter vi rundt til de øvrige steder hvor der er oversigt over den genetablerede kystlagune, ligesom vi skal en tur hen i østenden til Engsøen. Vi får også et blik ud over Kattegat fra nordkysten. Der vil på denne tid sandsynligvis være godt med ande- og vadefugle på vandet, og i det hele taget masser af fugle i området.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Ingen tilmeldingKONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Dæmningsmindetårnet, Gyldensteenvej, Bogense kl. 10.00GPS 55.5677, 10.1215
SE STORT KORT