Gråkragetur - Vorup og Hornbæk Enge

DOF Østjylland, Gråkragerne, Randers Kommune
MANDAG 11. JUNI 2018
 KL. 09:00 - 15:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.

Fra Naturcentret går vi langs Gudenåen over til fugletårnet på den anden side af Gudenåen, via gangbroen på jernbanebroen.  Herfra kører vi videre til parkeringspladsen på østsiden af motorvejen (nordgående retning) og går via stien og gangbroen på motorvejen over til engene ved Hornbæk. Endelig kører vi en tur til Fladbro, hvor vi igen går en tur ned til Gudenåen. Vorup Enge og Hornbæk Enge er sædvanligvis altid gode for adskillige arter, og vi kan også se om bisonerne befinder sig vel.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv. 

TILMELDING 

Ingen tilmeldingKONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Randers Naturcenter, Gudenåvej, Randers kl. 9.00GPS 56.4583, 10.0208
SE STORT KORT