Gråkragertur - Brabrand Sø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Aarhus Kommune
TORSDAG 15. MARTS 2018
 KL. 10:00 - 14:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.

Vi går fra parkeringspladsen ned til Brabrand Sø og lidt hen langs nordsiden. Derefter kører vi hen til vestenden, hvor vi parkerer på parkeringspladsen ved Byleddet og via Brabrandstien går om på sydsiden af søen og ser hvad der ligger her. Derefter kører vi om til Stavtrup ved den tidligere station for Hammelbanen, hvorfra vi går ned til fugletårnet på sydsiden, ned til Døde Å og videre ned til Århus Ås udløb fra Brabrand Sø. Forhåbentlig er Rørhøgen ankommet, der bør være masser af ænder og lappedykkere, gæs og småfugle, og måske et besøg af havørnen.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv. 

TILMELDING 

Ingen tilmeldingKONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Natursamarbejdet, Louisevej 100, Brabrand kl. 10.00. GPS 56.1462, 10.1412
SE STORT KORT