Gråkragetur - Skanderborg Søerne

DOF Østjylland, Gråkragerne, Skanderborg Kommune
TIRSDAG 16. JANUAR 2018
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.
Vi starter fra området bag Skanderborg Festivalklub, og går ned til Skanderborg Sortesø for at se om der er nogle fugle på søen, eller i buskadset omkring. Herfra går vi videre til Skanderborg Lillesø for at se hvad den rummer af fugle. Turen fortsætter herefter i Skanderborg Dyrehave med lidt fra skoven og lidt fra Skanderborg Sø. Hvis der er tid til det, og stemning for det kører vi en tur ud til sydsiden af søen.
Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

 

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.
I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Bag Skanderborg Festivalklub, Birkevej, 8660 Skanderborg GPS 56.0365, 9.91585
SE STORT KORT