Gråkragetur til Mossø, Klostermølle, m.m.

DOF Østjylland, Gråkragerne, Horsens Kommune
TORSDAG 9. NOVEMBER 2017
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.
Vi mødes på parkeringspladsen ved Klostermølle og går ned til fugletårnet og ser om der skulle være Vandstær, Isfugl og evt. Bjergvipstjert. Vi tager også et kig på søen og ser hvad den rummer. Derfra videre til Klosterkær hvor vi går en tur langs åen hvis der er stemning til det. Endelig kører vi over Emborg Odde, hvor vi ser hvad Mossø kan tilbyde fra denne side. Måske Havørnen også kommer forbi et af stederne.
Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Klostermølle kl. 10.00GPS 56.0388, 9.69157
SE STORT KORT