Kursus i feltornitologi ved Klaus Malling Olsen

DOF Nordjylland, Folkeuniversitetet i Aalborg, Aalborg Kommune
FREDAG 28. APRIL 2017
 KL. 18:30 - 15:00
 Fugletur/Kursus

Klaus afholder sit højt skattede feltornitologiske kursus fre. 28/4, kl. 18.30 til 21 (teori) og lør. 29/4, kl. 10-15 (i felten). 

Et kort og intenst kursus i hvordan du lærer nogle af forårets fugle at kende. Vi starter i Aalborg fredag aften med teori, hvor vi gennemgår nogle af de fugle, der er chance for at se på lørdagens ekskursion. Vind og vejr har stor betydning for, hvor vi tager hen. Ved “godt vejr” (gode solchancer, og gerne østlige til sydlige vinde) tager vi til Skagen for at studere trækket af rovfugle og svømmefugle samt småfugle. Hvis vejret er dårligt for træk, besøger vi i stedet Vejlerne, hvor vi ser på svømme- og vadefugle, og måske besøger vi Bulbjerg med sin koloni af Rider.

Klaus Malling Olsen har skrevet en lang række fuglebøger, bl.a. “Rovfugle i felten”, og står for den danske udgave af felthåndbogen “Fugle i Felten”. Han har gennem de seneste årtier undervist i kunsten at kende fuglene.

Ekskursionen afholdes i privatbiler. Det er erfaringen fra tidligere kurser, at den tætte kombination af teori og praksis sikrer bedst muligt udbytte. Nordjylland er en af Nordeuropas bedste områder for at se fugle, så hvad enten de mange rastende vandfugle eller de store mængder trækfugle kommer i fokus, er der sikkerhed for stort udbytte – og et udbytte, der med garanti bliver anderledes end under de tidligere afholdte kurser.

TILMELDING 

Er du medlem af DOF får du specialpris. Når du skal reservere, skal nu vælge linket ’Specialaftaler’ nederst på siden og indtaste aftalekode 17-133. Rabatprisen vil derefter automatisk fremkomme på ornitologikurset.

Se Kursus her, hvor du også kan reservere plads.PRIS 495 kr.

TURLEDER Klaus Mailling Olsen, ()

KONTAKT Børge Søndergård, 20221752 (2b@stofanet.dk)

MØDESTED 

Kurset holdes på Aalborg Universitet, Strandvejen 12-14, 9000 Aalborg. Lørdagens ekskursion sker i egne biler (aftales nærmere)GPS 57.0533, 9.91224
SE STORT KORT