Rørhøg, Stor Kobbersneppe, Brushane, Fiskehejre, Vibe eller Skægmejse - mulighederne er mange for at komme helt tæt på nogle af Danmarks fascinerende fugle til Fuglenes Dag. 

Pak madkurven og ta’ hele familien med ud i naturen til et af de landsækkende Åbent Hus-arrangementer. Dansk Ornitologisk Forening byder på noget forfriskende at drikke.

Find et arrangement nær dig på listen nederst på siden.

Mal og VIND 4 billetter til Givskud Zoo!

I anledning af Fuglenes Dag udlodder vi 3 x 4 billetter til Givskud Zoo til en værdi af DKK 620,- (2 x børnebilletter 3-11 år og 2 x voksenbilletter).

Download selv mal-selv-viben ude til højre. Få hjælp til at vælge de rigtige farver eller spørg en fugle-ekspert på selve dagen. Og tag et foto og send den til os på adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Tegningen skal senest være os i hænde onsdag den 31. maj inden kl. 12 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som vedhæftet tegning eller som foto. ELLER du kan vælge at uploade den på DOFs facebookside under begivenheden.

Vi udtrækker de tre vindere om onsdagen den 31. maj kl. 12. Og offentliggør navnene her på siden. Og på DOFs facebook-side (under begivenheden).

Du må max. være 12 år for at deltage. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

En plakat for Fuglenes Dag kan downloades her (fylder 5MB).

Vælg eventuelt et område fra listen for kun at se arrangementer i valgte område: