Her annonceres ledige job i DOF:

Dansk Ornitologisk Forening (DOF) søger en studentermedhjælper

DOF søger en ny studentermedhjælper til at indgå i Naturafdelingens arbejde. Første vigtige opgave bliver at få lagt Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift ind i vores nyudviklede online-database, så en vis flair for hjemmesideredigering og viden om videnskabelige referencer er klart en fordel. Derefter består arbejdet i at støtte afdelingens web-team og de øvrige fuglefaglige projekter. Fuglekendskab er ikke en nødvendighed.

Vi ser gerne, at du:

  • Er i gang med relevant uddannelse f.eks. biologi
  • Har lyst til at arbejde i en NGO og hjælpe DOF videre
  • Er struktureret og løsningsorienteret
  • Kan tage ansvar og initiativ, når det er nødvendigt
  • Er venlig og imødekommende
  • Er velfungerende i et arbejdsteam
  • Forstår og taler dansk

Det er din evne til at udføre opgaverne og ikke dit efternavn, køn eller alder, der gør en forskel, og vi opfordrer derfor alle med de rette kvalifikationer til at søge stillingen. Du vil blive tilknyttet DOF’s Naturafdeling med base i hovedkontoret på Vesterbrogade i København. DOF er som arbejdsplads præget af en entusiastisk græsrodsstemning med højt kvalificerede kolleger. I sekretariatet færdes dagligt medlemmer, kunder og frivillige. Vi laver ofte sociale arrangementer og sætter pris på en uformel omgangstone.

Ansættelsesstart ønskes senest 1. oktober 2018 eller gerne tidligere. Arbejdstiden er ca. 15 timer per uge. Løn i henhold til overenskomst. Send din ansøgning, vedhæftet CV, relevante eksamenspapirer til afdelingssekretær Michael Fink Jørgensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest den 12. september 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 38.

Kontaktpersoner

Biolog og projektleder Daniel Palm Eskildsen, tlf. 3328 3850, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afdelingschef Mark Desholm, tlf. 2462 4990, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

DOF er en naturbeskyttelsesorganisation med fokus på fugle. Vi har 32 ansatte i sekretariatet og 16.000 medlemmer. Via en omfattende frivillig involvering skaber vi ny viden om Danmarks fugle og natur. DOF er den danske partner i BirdLife International, som er verdens største naturorganisation. Se mere på www.dof.dk