Biolog af uddannelse, og efterhånden med mere end 20 års erfaring som rådgiver inden for natur og miljø - de første 12 af dem var gode år i DOFs nu hedengangne Ornis Consult. Forud for karrieren i OC var gået forskellige opgaver i DOF, som samarbejde med den daværende fredningskonsulent, medlem af fredningsudvalget, et kort ophold i redaktionen for Feltornitologen, og en noget længere (og nu genoptaget) rolle i redaktionen af Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift. Et ½ års ophold i Zambia hos mine forældre i midten af 1970erne kickstartede interessen for fuglene det store udland, især Afrika - og ikke mindst for international fuglebeskyttelse. Dette udmøntede sig blandt andet i arbejdet i den danske sektion af ICBP (nu BirdLife) og senere i DOFs internationale udvalg. Som studerende tog jeg del i flere månedlange studieture til Tanzanias bjergregnskove.

Det internationale engagement fortsatte i rådgiverkarrieren, hvor mange opgaver er gennemført i landene langs EU's østlige grænser, fra de baltiske lande i nord til Balkan-landene i syd. Andre opgaver har ligget i landene omkring Golfen samt flere steder i Afrika. Opgaverne handler typisk om forvaltning af beskyttede områder, biodiversitet og miljøkonsekvensvurderinger

Født og opvokset på Vestsjælland, hvor fugleinteressen blev skabt omkring gode lokaliteter som Tissø, Lille Åmose, Reersø og Stigsnæs. Nu bosiddende i Skovlunde på kanten af København, nær Vestkoven. Her deler jeg hus med mit livs udkårne, mens mine to døtre og min bonussøn alle har nået den selvstændige alder. Fugleturene sker ofte på cykel til lokaliteter i Storkøbenhavn,  men Vestsjælland lokker stadig, og Skåne kan jo nås på ingen tid med bil og brobizz.