Valgkamp for naturen på sociale medier

fredag 29. maj 2015
DOF og 5 andre grønne organisationer laver valgkamp for natur og miljø på de sociale medier. Vælgerne kan minde hinanden om at stemme for naturen under #StemGrønt.
Uffe Rasmussen
Glemmer vores stemme-ivrige kandidater natur og miljø til det forestående folketingsvalg 18. juni i temaer som vækst, velfærd og dagpenge, så har vi og vælgerne nu muligheden, der kan minde dem om det:

Vælgernes egne meninger om at huske naturen og om, hvad de kommende medlemmer af Folketinget skal gøre for naturen.

Vælgerne kan bruge #StemGrønt på deres Facebook-profil, på Twitter og på Instagram og minde kandidaterne om at huske natur og miljø samt fortælle dem, hvad de skal gøre for vores natur.

DOF vil bruge #StemGrønt på opslag på sin Facebook-side med flere end 30.000 følgere, hvor alle kan læse med, også dem uden en Facebook-profil.

- Her får man mulighed for at debattere og komme med sine budskaber, når nu kandidaterne har mest travlt med at tale vækst, velfærd og økonomi. Velfærd er også, at vi har plads til natur, der trives, og det kniber mange steder. Men mange vælgere vil gerne have politikere, der er i stand til at gøre det rigtige for at hjælpe den trængte, danske natur. Det, håber vi, vælgerne vil vise kandidaterne ved sammen med os at bruge #StemGrønt til at vise deres budskaber om bedre vilkår til den danske natur, siger Egon Østergaard, formand for DOF.

Find DOF på Facebook (alle kan læse med)