Hovedbestyrelsen består af følgende 13 medlemmer

kim-skelmose web

Min interesse for fugle startede ved Agger Tange da jeg var barn i 1970erne. En interesse som er vokset til nu at fylde en stor del af mit liv.

Fugle har en meget stor betydning for mig i mit liv, og jeg prioriterer at have tid til at dyrke denne lidenskab. Derfor har jeg med stor tilfredshed fundet en arbejdsform som selvstændig terapeut og supervisor, som giver mig mulighed for at bruge meget tid på fugle.

Jeg er aktiv i DOF regi. Her er jeg blandt andet formand for DOF Østjylland, projektleder for Projekt Ørn, artskoordinator for Rød Glente og sidder i Hovedbestyrelsen.

Jeg er aktiv som ringmærker af blandt andet havørne, og bruger en stor del af min tid på ringmærkning i øvrigt.

Hvert år deltager jeg med stor fornøjelse og engagement på den årlige Raptor Camp på Malta. En camp hvis fokus er at beskytte trækfugle mod illegal nedskydning. Som fugleinteresseret er det et arbejde jeg prioriterer meget højt, og jeg finder det vigtigt at deltage, da det bliver tydeligt, at de frivillige kræfter gør en forskel.

Jeg er født I 1963 I Århus, er opvokset i Thy og er nu vendt tilbage til den østjyske natur. Jeg bor idag ved skoven ved Gl. Rye med min kæreste og vores to børn. Med skoven lige uden for døren har jeg dagligt fantastiske fugleoplevelser, som jeg værdsætter utroligt meget.

 

simonschristiansen web

Født i 1986 og opvokset i Aalborg, hvor jeg også på nuværende tidspunkt befinder mig mens jeg læser til lærer. Jeg har set på fugle siden barnsben. Nok faktisk helt tilbage til børnehaven. Med alderen er det bare blevet til mere og mere arbejde med fugleinteressen. I Folkeskolen blev interessen dyrket ved siden af svømningen, som jeg brugte meget tid på dengang, men kom til mange møder og tog på flere ture med DOF. Kiggede også for mig selv ved familiens sommerhus på Saltum Strand. I gymnasiet begyndte jeg for alvor at interessere mig for sjældne fugle og kørte rundt i landet efter dem sammen med lokale fuglefolk.

Efter gymnasiet blev jeg i 2006 ansat som ringmærker og observatør på Blåvand Fuglestation, som blev lidt af et vendepunkt i mit liv. De næste fem år blev brugt på forskellige fuglestationer inden jeg begyndte på læreruddannelsen i Aalborg. I denne periode blev det bl.a. et efterår og forår på Blåvand, et forår i Eilat, Israel og omkring tre år på Ottenby i Sverige - det sidste år som daglig leder. Desuden har jeg besøgt en del andre stationer. De mange år på fuglestation har gjort at jeg har fået en meget stor interesse for arts, alders og kønsbestemmelse af fuglene, og er idag involveret i flere projekter og grupper omkring dette.

Stefan Sturup web

Jeg er født på Frederiksberg i 1968 og begyndte at se på fugle med en kammerat da jeg var 10 år gammel, jeg har været medlem af DOF siden 1984. I de første mange år koncentrerede jeg mig om fuglene i naturen og blev først foreningsaktiv i 2000, da jeg boede i USA, hvor jeg sad i bestyrelsen for den lokale afdeling af Aududon Society i Hanover, NH. Jeg flyttede tilbage til Danmark i 2004 og kom hurtigt med i København afdelingens bestyrelse, hvor jeg var formand fra 2006-2012. Siden 2012 har jeg siddet i hovedbestyrelsen for DOF. Jeg sidder desuden i DOF Travel udvalget.

Jeg er bredt interesseret i foreningens mange facetter, men er særligt optaget af forholdene for foreningens frivillige og deres mulighed for at bidrage til og få indflydelse på foreningens arbejde, desuden har de økonomiske og organisatoriske forhold min interesse.

Til daglig bor jeg i Dragør med min kone Lene og vores fire børn. Jeg er ansat som lektor i kemi på Københavns Universitet, hvor jeg forsker i analytisk kemi og udvikling af nye metal-baserede kræft lægemidler, samt underviser de kommende farmaceuter i kemi. Jeg sætter stor pris på at se på fugle dagligt og lokalt, hvor jeg gerne kører efter spændende fugle i Københavns området og på Amager, men tager sjældent længere væk. Desuden har jeg en forkærlighed for fuglene på USA's østkyst. Fuglene er en vigtig del af mit liv og er for mig en god måde at kombinere fugle-nørderi med naturoplevelser og samtidig få en pause i en travl hverdag.

 peter-bonne-eriksen web

Jeg har haft en brændende interesse for fugle fra jeg var ca. 10 år og været medlem af DOF siden de tidlige teenageår hvor jeg boede i Næstved.

Jeg blev hurtigt involveret i lokalafdelingens arbejde og var leder af ture i Næstved området, arrangerede ungdomslejre på Feddet, og blev amtskoordinator for Storstrøms amt i den første Atlas undersøgelse.

Jeg har siden 1981 boet i Værløse i Furesø Kommune og været ansat i Novo Nordisk. Her har jeg haft en række forskellige job indenfor forskning og udvikling, fra 1997 til og med 2013 som direktør med ansvar for produktudvikling og senere produktgodkendelser. Som medlem af R&D ledelsen har jeg været stærkt involveret i udvikling af strategi og forretningsplaner. Mine opgaver har i høj grad bestået i at forberede og gennemføre møder og forhandlinger med offentlige myndigheder i forbindelse med udviklingsplaner og godkendelse af lægemidler. Jeg arbejder fortsat i Novo Nordisk, som intern ombudsmand med globalt ansvar.

Sideløbende med mit erhvervsarbejde har jeg altid set meget på fugle i Storkøbenhavnsområdet, og også Nordjylland hvor vi har sommerhus i Jammerbugt kommune er et favoritområde, ligesom jeg altid har kikkerten med på rejser i udlandet.

Jeg er født i 1952, uddannet som civilingeniør med speciale i bioteknologi og har desuden en HD i ledelse og strategi. Er forfatter på en række videnskabelige artikler inden for klinisk kemi og kliniske undersøgelser.